Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me inschrijven?

Om je in te schrijven kun je een e-mail sturen naar info@debijlesserij.nl of het contactformulier in te vullen. We streven ernaar om dan binnen 1 dag te antwoorden.

Welke betaalmethodes zijn er?

Betalen kan contant direct na de bijles. Daarnaast is het mogelijk om een online factuur te ontvangen. Deze worden maandelijks verstuurd. Bijlessen welke in dezelfde maand plaatsvinden zullen dan op een enkele factuur vermeld staan.

Moet ik vooraf betalen?

Voor losse bijlessen is vooraf betalen niet nodig. De betaling vindt achteraf plaats.
Bijlespakketen dienen wel vooraf betaald te worden.

Voor (her)examentrainingen dient er een aanbetaling van €50,- gedaan te worden.

Waarom betaal ik geen BTW voor bijles of examentraining?

De overheid heeft bijles en (her)examentraining vrijgesteld van BTW. Hierdoor hoeft de afnemer geen BTW over het uurtarief te betalen.

Kan ik een afspraak afzeggen of verplaatsen?

Het afzeggen of verplaatsen van een bijles is mogelijk tot 24 uur van tevoren. Als een bijles minder dan 24 uur voor aanvang afgezegd wordt, of de leerling komt niet opdagen, brengen wij hiervoor het tarief van 1 uur bijles in rekening. In het geval van een bijlespakket zal er 1 uur van het tegoed in mindering worden gebracht.

Afzegging van een (her)examentraining dient tenminste 2 weken van tevoren te gebeuren. Dit is dan kosteloos en de aanbetaling zal dan teruggestort worden. Bij minder dan 2 weken voor de (her)examentraining, of als de leerling niet op komt dagen, zal de aanbetaling niet teruggestort worden.

Krijg ik een vaste docent?

Ja. Per vak krijg je bij De Bijlesserij een vaste docent.


 
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.