Tarieven

Bijles

Is er incidenteel behoefte aan bijles, bijvoorbeeld voor een tentamen? Of is er wekelijks hulp nodig voor een bepaald vak? Dan zijn losse bijlessen hier het meest geschikt voor. Dit is zowel individueel als in groepsverband (tot 3 leerlingen per groep) mogelijk. Bespaar zo tot wel 38 procent!

Bijles is alleen mogelijk op locatie bij De Bijlesserij.

Tarieven individuele bijles
Per uur: €25,00

Tarieven groepsbijles
2 leerlingen: €15,00,- per leerling
3 leerlingen: €12,50,- per leerling

Uit onze ervaring is gebleken dat een bijles van 1 tot 2 uur het meest effectief is.

Examentraining

Examentrainingen zijn 2 of 3 dagen waarbij de leerlingen tussen 9.00 en 17.00 uur met behulp van materiaal van De Bijlesserij voorbereid worden op het eindexamen. Examentrainingen worden altijd in een groep van tenminste 2 personen gegeven. De maximale grootte van een groep is 5 personen.

In de eerste twee dagen wordt de stof uitgebreid doorgenomen met behulp van het lesmateriaal van De Bijlesserij. Tijdens de optionele derde dag wordt een proefexamen afgenomen welke hierna uitgebreid doorgesproken wordt. Tevens kunnen op deze dag onderdelen nogmaals behandeld worden.

Examentraining vindt meestal plaats bij De Bijlesserij. Eten (lunch) en drinken zijn dan inbegrepen. Het is natuurlijk ook mogelijk om op een andere locatie, zoals een school of universiteit, af te spreken. Hiervoor wordt een reiskostenvergoeding in rekening gebracht. Deze bedraagt €0,85 per kilometer met een minimum van €2,50 gerekend vanaf het adres van De Bijlesserij.

Tarieven examentraining
2 dagen: €250,- per leerling
3 dagen: €325- per leerling

Herexamentraining

Een training voor het herexamen is altijd maatwerk. Op basis van het behaalde resultaat zal in overleg met de leerling de te behandelen stof bepaald worden. Herexamentraining vindt meestal individueel plaats, maar kan ook in groepsverband gegeven worden.

Tijdens herexamentraining wordt gewerkt met materiaal van De Bijlesserij.

Herexamentraining nodig? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.