Docenten

JoyceJoyce Vegter

Het interactief samenwerken met leerlingen en het vergroten van hun kennis en plezier in een vak vind ik erg belangrijk tijdens bijlessen en examentrainingen. Tijdens mijn uitleg in de bijlessen en examentrainingen speel ik graag in op actualiteiten en geef ik voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Ik ben sinds 2011 werkzaam als bijlesdocent. Sindsdien heb ik veel leerlingen begeleid naar hun toetsen, tentamens en examens.

In 2010 ben ik begonnen met twee bachelor opleidingen aan de vrije Universiteit: Economie en Bedrijfseconomie, en Informatie, Multimedia & Management. Inmiddels ben ik in het bezit van beide bachelor diploma’s, en ben ik in 2013 begonnen aan de master Financial Management. Deze studie heb ik afgerond in februari 2015.

Ik ben dagelijks bezig met economie, wiskunde, en management en organisatie (M&O). Niet alleen in mijn studie, maar ook door het starten van mijn bedrijf, heb ik veel kennis opgedaan die ik kan gebruiken tijdens de uitleg. Naast de vakken economie, wiskunde en M&O geef ik ook bijles in het vak Spaans. Ik heb dit vak op het VWO drie jaar met veel plezier gevolgd. Daarnaast heb ik veel gereisd in landen als Cuba, Mexico en Spanje. Een aantal vrienden van mij wonen ook in deze landen, en met deze vrienden spreek ik nog wekelijks. Ik ben dus nog volop bezig met de taal en vind het dan ook erg leuk anderen de passie en liefde voor de taal mee te geven.